Fine Dining Week 2025
Festiwal Fine Dining Week trwa w tym roku od 1 lipca do 10 sierpnia, jeśli jeszcze u nas nie byłeś – teraz jest najlepszy moment!
Przygotowaliśmy dla Ciebie menu, które łączy elegancję i komfort, tak jak lubisz Możesz przyjść z kimś bliskim, z przyjaciółmi – wiesz, że zawsze znajdziesz tu dobrą atmosferę i smaki, do których chce się wracać
Menu A (mięsne)
Przystawka: metka z pstrąga/ majonez ziołowy/ majonez chilli/ ogórek małosolny/ blin ziemniaczany
Danie główne: kaczka/ piana z ziemniaka/ demi-glace z redukcją z soku z czarnej porzeczki/ burak/ świeże owoce
Deser: ETON MESS truskawki/ puree z truskawki/ beza/ krem śmietankowy/mięta
Menu B (wege)
Przystawka: krokiet ziemniaczany z porem/ majonez ziołowy/ żel chrzanowy/ sos paprykowy
Danie główne: raviolo własnej roboty z bryndzą ziemniakami i szałwią/ sos z sera bursztyn/ pasta pomidorowa/ młoda soja/ palone masło
Deser: ETON MESS truskawki/ puree z truskawki/ beza/ krem śmietankowy/mięta
Zarezerwuj na: https://restaurantclub.pl/kameralna-jedzenie-i-wino
Do zobaczenia przy stole!