Zobacz naszą galerię zdjęć Wizyta w Kameralnej może być świetnym upominkiem - nasze vouchery dostępne w restauracji! Ochota na coś słodkiego po kolacji? Nie ma problemu, zawsze znajdzie się coś pysznego w menu Zapraszamy na nasze kolacje degustacyjne - warto! Szef Kuchni Andrzej! to on stoi za idealnymi połączeniami smaków i apetycznym wyglądem naszych dań Kameralna to idealne miejsce na mapie Ołtaszyna na kameralne spotkanie z przyjaciółmi Valeria to nie tylko manager, ale i serce naszej Sali :) Zapraszamy do wzięcia udziału w naszych cyklicznych warsztatach na temat wina Sylwester! Nasz sommelier, który wybiera dla Was najlepsze wina oraz współtwórca Kameralnej Nasi Goscie wychodzą od nas zadowoleni! Degustacje prowadzone przez Sommeliera Pieczona nadziewana papryka Najlepsza ekipa <3 Co tydzień inny lunch Kto jeszcze nie probował naszego dorsza sous-vide? Natalia - z jej rąk wychodzą talerze pełne pyszności Kuchnia, serce Kameralnej Sylwester nasz Sommelier! Andrzej Mushynskyi - nasz Szef Kuchni Kameralna to nie tylko pyszne jedzenie, ale tez wino i koktajle! Wpisz tytuł zdjęcia gzik z młodym ziemniakiem i anchois polędwiczki wieprzowe, puree z groszku, konfitowane pieczarki, pieczone ziemniaki stek z polędwicy wołowej sous-vide, pieczone, ziemniaki, kurki sałatka z krewetkami Próbowaliście już naszych pysznych deserów? mini burgerki z tatarem z polędwicy wołowej, z serkiem Filadelfia i wędzonym łososiem, oraz z sałatką ze śledzia mini burgerki z serkiem Filadelfia i wędzonym łososiem mini burgerki z tatarem z polędwicy wołowej, z serkiem Filadelfia i wędzonym łososiem, oraz z sałatką ze śledzia Polędwiczki wieprzowe z pieczonymi ziemniakami i puree z zielonego groszku jedna z propozycji lunchowych fish&chips z sałatką z pomidorów w śmietanie Stek z kalafiora z sosem chimichurri jedna z propozycji lunchowych - smażony ser, frytki stekowe, sos żurawinowy Sałatka z bobem, chorizo i wędzonym twarogiem Gnocchi w sosie z sera gorgonzola z orzechami włoskimi i szparagami to wiosenny klasyk naszej karty Pieczone warzywa z karmelizowanym kozim serem Oznacz nas na instagramie :-) Bułka rzemieślnicza z szarpanym indykiem i serem camembert Pierogi z serem i ziemniakami z kwaśną śmietaną i pastą truflową Mule na białym winie Menu walentynkowe Co tydzień inne lunche Pieczone warzywa korzeniowe z kozim serem Wpadnij do nas na deser Wątróbka na śmietance Wątróbka na czerwonym winie ze śmietanką Kameralna gotuje dla Was w święta Catering świąteczny z Kameralnej Pierś z kaczki souse vide z puree z selera i jabłek i gruszką w sosie z wiśni i czerwonego wina Czerwony barszcz Krem z kukurydzy z mlekiem kokosowym Krem z kukurydzy z mlekiem kokosowym Bulka maślana z burgerem z buraka Krewetki na białym winie z czosnkiem Gazpacho Golonka z indyka Biały chłodnik z ogórka z jajkiem Piers z kaczki z gruszką w sosie z czerwonego wina na puree selerowo-jabłkowym Celebruj z nami te duże, ale tez te małe sukcesy. Co tydzień inne zupy Kurczak zagrodowy dla najmłodszych Nasz słynny tatar Tapioka na mleku kokosowym z frużeliną owocową Brownie A może różowe? Sangria zawsze dobra, nie tylko na upały Dorsz z czarną soczewicą Sezonowe menu Wpisz tytuł zdjęcia Czerwone czy czerwone? :) Wpisz tytuł zdjęcia Deser z serem gorgonzola dla miłośników intensywnych smaków W Kameralnej spróbujesz znanych smaków w nowych odsłonach Gęsina Nasza karta win jest spora, każdy znajdzie w niej cos dla siebie Pomidor bawole serce z achois i orzeszkami ziemnymi Nasz klasyczny lunch: kotlet schabowy z pieczonymi ziemniakami i mizerią z rzodkiewki Pierś z kaczki Cykliczne kolacje degustacyjne Spróbuj wspaniałych połączeń jedzenia i wina