Zobacz naszą galerię zdjęć
![Tort a la Napoleon – cienkie plastry ciasta francuskiego własnej roboty przełożone kremem budyniowo-karmelowym](https://restaumatic-production.imgix.net/uploads/accounts/35067/media_library/9adbde67-4df9-458e-a405-aebf624340a3.jpg?auto=compress%2Cformat&blur=0&crop=focalpoint&fit=crop&fp-x=0.5&fp-y=0.5&h=308&rect=0%2C0%2C1200%2C1600&w=341)
Tort a la Napoleon – cienkie plastry ciasta francuskiego własnej roboty przełożone kremem budyniowo-karmelowym
![Tort a la Napoleon – cienkie plastry ciasta francuskiego własnej roboty przełożone kremem budyniowo-karmelowym](https://restaumatic-production.imgix.net/uploads/accounts/35067/media_library/9adbde67-4df9-458e-a405-aebf624340a3.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&h=308&w=341)
Tort a la Napoleon – cienkie plastry ciasta francuskiego własnej roboty przełożone kremem budyniowo-karmelowym
![Tort a la Napoleon – cienkie plastry ciasta francuskiego własnej roboty przełożone kremem budyniowo-karmelowym](https://restaumatic-production.imgix.net/uploads/accounts/35067/media_library/e80a7a21-9a89-4842-aaf0-1b15bf803751.jpg?auto=compress%2Cformat&crop=focalpoint&fit=crop&h=308&w=341)