Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości
Kameralna
  • O NAS
  • Menu
    • Oferta lunchowa
    • Menu a la carte
    • Karta Win
  • Rezerwacje
  • Oferta Restauracji
    • Rezerwacje okolicznościowe
    • Catering Premium dla Firm
    • Degustacje
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Promocje

Zamówienia online

  1. O NAS
  2. Zamówienia online
Kameralna
  • O NAS
  • Menu
    • Oferta lunchowa
    • Menu a la carte
    • Karta Win
  • Rezerwacje
  • Oferta Restauracji
    • Rezerwacje okolicznościowe
    • Catering Premium dla Firm
    • Degustacje
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Promocje
  • O NAS
  • Menu
    • Oferta lunchowa
    • Menu a la carte
    • Karta Win
  • Rezerwacje
  • Oferta Restauracji
    • Rezerwacje okolicznościowe
    • Catering Premium dla Firm
    • Degustacje
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Promocje
Zobacz promocje Schowaj promocje

Nowość Zamawiając przez internet, sam wybierasz promocje!

Z kodem LATO 10% rabatu na całe zamówienie

Z kodem LATO 10% rabatu na całe zamówienie

Promocja obowiązuje w: Na miejscu, dostawa i odbiór osobisty
Dostępność »

  • Poniedziałek:
  • Wtorek:
  • Środa:
  • Czwartek:
  • Piątek:
  • Sobota:
  • Niedziela:

PROGRAM LOJALNOŚCIOWY

.

Promocja obowiązuje w: Na miejscu, dostawa i odbiór osobisty
Dostępność »

  • Poniedziałek:
  • Wtorek:
  • Środa:
  • Czwartek:
  • Piątek:
  • Sobota:
  • Niedziela:

PIERWSZE ZAMOWIENIE

witamy w Kameralnej!

Promocja obowiązuje w: Na miejscu, dostawa i odbiór osobisty
Dostępność »

  • Poniedziałek:
  • Wtorek:
  • Środa:
  • Czwartek:
  • Piątek:
  • Sobota:
  • Niedziela:
Schowaj promocje
  • dania lunchowe
  • zupy
  • przystawki
  • dania główne
  • dla dzieci
  • desery
  • dodatki
  • napoje

Menu

  • dania lunchowe
  • zupy
  • przystawki
  • dania główne
  • dla dzieci
  • desery
  • dodatki
  • napoje

dania lunchowe

  • Kopytka ze szparagami i serem Grana Padano
    Chwilowo niedostępne

    Kopytka ze szparagami i serem Grana Padano

    Kopytka ze szparagami i serem Grana Padano
  • Fish & chips
    Chwilowo niedostępne

    Fish & chips

    Fish & chips
  • Sałatka a  la Cezar z piersią z kurczaka

    Sałatka a la Cezar z piersią z kurczaka

    Sałatka a la Cezar z piersią z kurczaka, sałatą rzymską, kruszonką z boczku, sosem z anchois i serem Grana Padano

zupy

Do ceny dania doliczono koszt opakowania w wysokości 1zł
  • Rosół na pieczonych warzywach, kurze i kaczce, z makaronem

    Rosół na pieczonych warzywach, kurze i kaczce, z makaronem

    Rosół na pieczonych warzywach, kurze i kaczce, z makaronem
  • Chłodnik ogórkowo szczawiowy

    Chłodnik ogórkowo szczawiowy

    Chłodnik z ogórkowo-szczawiowy
  • Botwinka z jajkiem

    Botwinka z jajkiem

    Botwinka z jajkiem
  • Zupa szczawiowa z jajkiem
    Chwilowo niedostępne

    Zupa szczawiowa z jajkiem

    Zupa szczawiowa z jajkiem

przystawki

do ceny dania doliczono koszt opakowania w wysokości 1zł
  • Krewetki w lekko pikantnym sosie (6szt.)

    Krewetki w lekko pikantnym sosie (6szt.)

    krewetki tygrysie (6szt.) | śmietanka | włoska kiełbasa Nduja | pieczywo pszenno - żytnie na zakwasie
  • Sznycel z piersi z kurczaka z rukolą, mozzarellą, pomidorkami cherry i orzechami włoskimi

    Sznycel z piersi z kurczaka z rukolą, mozzarellą, pomidorkami cherry i orzechami włoskimi

    Sznycel z piersi z kurczaka z rukolą, mozzarellą, pomidorkami cherry i orzechami włoskimi
    Chicken breast schnitzel with arugula, mozzarella, cherry tomatoes, and walnuts

  • Tatar wołowy, majonez lubczykowy, żółtko, gorczyca, ogórek małosolny, szalotka, pieczywo
    Szef kuchni poleca

    Tatar wołowy, majonez lubczykowy, żółtko, gorczyca, ogórek małosolny, szalotka, pieczywo

    Tatar wołowy, majonez lubczykowy, żółtko, piklowana gorczyca, ogórek małosolny, szalotka, pieczywo pszenno - żytnie
    Beef Tartare with lovage mayo, egg yolk, pickled mustard seeds, fermented cucumber, shallot, and rye-wheat bread
  • Nasza selekcja serów i wędlin ok.300g
    Nowość

    Nasza selekcja serów i wędlin ok.300g

    Nasza selekcja serów i wedlin: chorizo, prosciutto crudo, mortadela z pistacjami, francuska kiełbasa podsuszana z orzechami, 2 rodzaje twardego dojrzewającego sera polskiego Bursztyn, francuski Camembert Benoit, francuski ser pleśniowy niebieski Bleu d'auvergne, oliwki Manzanilla z abchois, owoce kaparów, konfitura figowa. pieczywo
    Our charcuterie board: cheese and ham | olives | caper fruit | fig jam | bread
  • Sałatka ze świeżych warzyw z gzikiem

    Sałatka ze świeżych warzyw z gzikiem

    Sałatka ze świeżych warzyw (ogórek małosolny, pomidor, bób, fasolka szparagowa) z gzikiem.
    Fresh Vegetable Salad with Cottage Cheese Spread (Gzik)
  • Fasolka szparagowa w panierce

    Fasolka szparagowa w panierce

    Fasolka szparagowa w panierce, majonez chilli, konfitowane żółtko
  • Sałatka Panzenella z burratą

    Sałatka Panzenella z burratą

    Włoska sałatka z pomidorów, cebuli, grzanki, podawana z burratą.

dania główne

do ceny dania doliczono koszt opakowania w wysokości 1zł
  • Polędwica z dorsza
    Szef kuchni poleca

    Polędwica z dorsza

    Polędwica z dorsza panierowana w czarnym sezamie z frytkami z batatów i naszym autorskim sosem tatarskim
    Cod-fish tenderloin breaded in black sesame served with sweet potato french fries and our signature tartar sauce
  • Makaron Bucatini cacio e pepe
    Nowość

    Makaron Bucatini cacio e pepe

    Makaron Bucatini cacio e pepe, bób, migdały, mięta, Pecorino Romano
    Bucatini pasta Cacio e Pepe with broad beans, almonds, mint, Pecorino Romano
  • Polędwiczki wieprzowe
    Szef kuchni poleca

    Polędwiczki wieprzowe

    Polędwiczki wieprzowe z sosem demi glace, pieczonymi ziemniakami, młodą marchewką i młodą kapustą
    Pork tenderloin with demi glace sauce, served with baked potatoes, young carrots and young stewed cabbage
  • Pierś z kaczki
    Szef kuchni poleca

    Pierś z kaczki

    ierś z kaczki, fasolka szparagowa, puree z selera, piklowana rzodkiewka, porzeczkowy sos demi-glace, popcorn z kaszy gryczanej
    Duck breast with green beans, celery root purée, pickled radish, currant demi-glace, and buckwheat popcorn
  •  Krewetki w lekko pikantnym sosie (12szt.)

    Krewetki w lekko pikantnym sosie (12szt.)

    krewetki tygrysie (12szt.) | śmietanka | włoska kiełbasa Nduja | pieczywo pszenno - żytnie na zakwasie
  • Długo pieczony boczek z kopytkami
    Nowość

    Długo pieczony boczek z kopytkami

    Długo pieczony boczek, kopytka własnej roboty, groszek zielony, agrest, sos demi-glace, gorczyca
    Slow-roasted pork belly served with homemade potato dumplings, green peas, gooseberries, mustard seeds, and demi-glace sauce
  • Stek z antrykotu

    Stek z antrykotu

    Stek z antrykotu z frytkami stekowymi z serem Grana Padano, sosem pieprzowym i świeżą sałatą
    Beef entraecote steak served with steak french fries with Grana Padano cheese, creamy peppercorn sauce and a fresh butterhead salad

dla dzieci

do ceny dania doliczono koszt opakowania w wysokości 1zł
  • Panierowana pierś z kurczaka zagrodowego

    Panierowana pierś z kurczaka zagrodowego

    panierowana pierś z kurczaka zagrodowego 100g / frytki stekowe, sałatka ze świeżej marchewki i jabłka
  • Gnocchi w sosie maślanym

    Gnocchi w sosie maślanym

    Gnocchi w sosie maślanym lub pomidorowym z seem Grana Paddano - prosimy o informację przy zamówieniu

desery

  • Brownie z sosem malinowym

    Brownie z sosem malinowym

  • Sernik mango marakuja z sosem toffi
    Chwilowo niedostępne

    Sernik mango marakuja z sosem toffi

  • Tarta czekoladowa z malinami
    Chwilowo niedostępne

    Tarta czekoladowa z malinami

dodatki

  • Frytki stekowe

    Frytki stekowe

    Porcja 200g.
  • Frytki z batatów

    Frytki z batatów

  • Świeża sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

    Świeża sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

  • Koszyk pieczywa pszenno żytniego na zakwasie z piekarni Kumin

    Koszyk pieczywa pszenno żytniego na zakwasie z piekarni Kumin

    120g pieczywa + 15g masła
  • Pieczone ziemniaki w przyprawach

    Pieczone ziemniaki w przyprawach

    Pieczone ziemniaki
  • Sos tatarski

    Sos tatarski

    Sos tatarski z ogórkiem konserwowym, jabłkiem, czerwoną cebulą i majonezem. Doskonały dodatek do kanapek, jajek lub mięsa.
    Porcja 50g.

napoje

  • Woda Cisowianka gazowana 0,33l

    Woda Cisowianka gazowana 0,33l

  • Woda Cisowianka niegazowana 0.33l

    Woda Cisowianka niegazowana 0.33l

  • Woda Cisowianka 0,7l Niegazowana

    Woda Cisowianka 0,7l Niegazowana

  • Woda Cisowianka 0,7l Perlage

    Woda Cisowianka 0,7l Perlage

    lekko gazowana
  • Fritz gazowany kola

    Fritz gazowany kola

  • Fritz gazowany kola zero

    Fritz gazowany kola zero

  • Fritz gazowany lemoniada cytrynowa
    Chwilowo niedostępne

    Fritz gazowany lemoniada cytrynowa

  • Fritz gazowany lemoniada pomarańczowa

    Fritz gazowany lemoniada pomarańczowa

Restauracja Kameralna
Zwycięska 14cb, 53-033 Wrocław
Telefon: 503 149 005
E-mail: kameralna@kameralnarest.pl
Mapa dojazdu

Obserwuj nas na:

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Pobierz z Google Play

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Fine Dining Week 2025
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

Ok

Fine Dining Week 2025

Festiwal Fine Dining Week trwa w tym roku od 1 lipca do 10 sierpnia, jeśli jeszcze u nas nie byłeś – teraz jest najlepszy moment!

Przygotowaliśmy dla Ciebie menu, które łączy elegancję i komfort, tak jak lubisz 🌿🍷 Możesz przyjść z kimś bliskim, z przyjaciółmi – wiesz, że zawsze znajdziesz tu dobrą atmosferę i smaki, do których chce się wracać

Menu A (mięsne)

Przystawka: metka z pstrąga/ majonez ziołowy/ majonez chilli/ ogórek małosolny/ blin ziemniaczany

Danie główne: kaczka/ piana z ziemniaka/ demi-glace z redukcją z soku z czarnej porzeczki/ burak/ świeże owoce

Deser: ETON MESS truskawki/ puree z truskawki/ beza/ krem śmietankowy/mięta

Menu B (wege)

Przystawka: krokiet ziemniaczany z porem/ majonez ziołowy/ żel chrzanowy/ sos paprykowy

Danie główne: raviolo własnej roboty z bryndzą ziemniakami i szałwią/ sos z sera bursztyn/ pasta pomidorowa/ młoda soja/ palone masło

Deser: ETON MESS truskawki/ puree z truskawki/ beza/ krem śmietankowy/mięta

Zarezerwuj na: https://restaurantclub.pl/kameralna-jedzenie-i-wino

Do zobaczenia przy stole!

 

 

 

 

 

 



Menu!