Restaumatic Arrow icon Ellipsis Przejdź do głównej zawartości Koszyk
Do prawidłowego działania strony wymagane są sessionStorage oraz localStorage. Czy korzystasz z trybu przeglądania prywatnego?
Korzystasz z przestarzałej przeglądarki. Prosimy zaktualizować przeglądarkę w celu bezproblemowego korzystania ze strony.
Kameralna logo
  • O NAS
  • Menu
    • Menu a la carte
    • Karta Win
  • Rezerwacje
  • Oferta Restauracji
    • Rezerwacje okolicznościowe
    • Dla Firm
    • Degustacje
    • Wigilia 2025
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Promocje

Zamówienia online

  1. O NAS
  2. Zamówienia online
Kameralna logo
  • O NAS
  • Menu
    • Menu a la carte
    • Karta Win
  • Rezerwacje
  • Oferta Restauracji
    • Rezerwacje okolicznościowe
    • Dla Firm
    • Degustacje
    • Wigilia 2025
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Promocje
  • O NAS
  • Menu
    • Menu a la carte
    • Karta Win
  • Rezerwacje
  • Oferta Restauracji
    • Rezerwacje okolicznościowe
    • Dla Firm
    • Degustacje
    • Wigilia 2025
  • Galeria
  • Opinie
  • Kontakt
  • Promocje
  • przystawki
  • dania główne
  • dla dzieci
  • desery
  • dodatki
  • Delikatesy Kameralna
  • napoje

Menu

  • przystawki
  • dania główne
  • dla dzieci
  • desery
  • dodatki
  • Delikatesy Kameralna
  • napoje

przystawki

przystawki

do ceny dania doliczono koszt opakowania w wysokości 1zł
  • Krewetki Surf&Turf (w lekko pikantnym sosie)

    krewetki tygrysie (6szt.) | śmietanka | włoska kiełbasa Nduja | pieczywo pszenno - żytnie na zakwasie
  • Tatar wołowy, emulsja z kiszonej kapusty, żółtko, cebulka prażona, chrust grzybowy, szalotka, gorczyca, pieczywo własnego wypieku

    Tatar wołowy, emulsja z kiszonej kapusty, żółtko, cebulka prażona, chrust grzybowy, szalotka, gorczyca, pieczywo własnego wypieku
  • Nasza selekcja serów i wędlin ok.300g

    Nasza selekcja serów i wedlin: chorizo, prosciutto crudo, mortadela z pistacjami, francuska kiełbasa podsuszana z orzechami, 2 rodzaje twardego dojrzewającego sera polskiego Bursztyn, francuski Camembert Benoit, francuski ser pleśniowy niebieski Bleu d'auvergne, oliwki Manzanilla z abchois, owoce kaparów, konfitura figowa. pieczywo
    Our charcuterie board: cheese and ham | olives | caper fruit | fig jam | bread
  • Smażona brukselka

    Smażona bruksleka z dressingiem z soku z kiszonej kapusty, sezamem, chilli, kolendrą i miętą
    Fried brussels sprouts in sour cabbage juice with sezam, chilli, coriander, and mint leaves
  • Sałatka z kozim serem

    Sałatka z kozim serem, marynowanym burakiem, gruszką, granatem i dressingiem miodowo-musztardowym
    Fresh salad with goat cheese, pickled beetroot, pear, pomegranate, and honey-mustard dressing
Powrót do nawigacji po grupach dań

dania główne

dania główne

do ceny dania doliczono koszt opakowania w wysokości 1zł
  • Kopytka z zasmażoną kiszoną kapusta z grzybami, beszamel cacio e pepe

    Kopytka własnej roboty z zasmażoną kiszoną kapusta z grzybami, beszamel cacio e pepe i chrustem grzybowym
  • Polędwiczki wieprzowe

    Polędwiczki wieprzowe z sosem demi-glace, pieczonymi ziemniakami, puree z selera, szalotka duszona w czerwonym winie
    Pork tenderloin with demi-glace sauce, served with baked potatoes, celery root puree, shallots braised in red wine
  • Konfitowana noga z kaczki

    Konfitowana noga z kaczki z puree ziemniaczanym, chrustem grzybowym, modrą kapustą, żurawiną i sosem demi-glace.
    Confit duck leg with potato puree, mushroom brushwood, red cabbage, cranberries, and demi-glace sauce
  • Krewetki w lekko pikantnym sosie (12szt.)

    krewetki tygrysie (12szt.) | śmietanka | włoska kiełbasa Nduja | pieczywo pszenno - żytnie na zakwasie
  • Długo pieczony boczek z brukselką i kalafiorem

    Długo pieczony boczek, kopytka własnej roboty, brukselka, kalafior, sos grzybowy, gorczyca
  • Policzki wołowe z puree ziemniaczanym, broccolini i marynowanymi grzybami shimeji

    Policzki wołowe z puree ziemniaczanym, broccolini i marynowanymi grzybkami shimeji
    Beef cheeks with potato puree, broccolini, and pickled shimeji mushrooms
  • Halibut z sosem veloute

    Halibut z sosem veloute, z palonym porem, brokułem i opiekanymi ziemniakami
Powrót do nawigacji po grupach dań

dla dzieci

dla dzieci

do ceny dania doliczono koszt opakowania w wysokości 1zł
  • Panierowana pierś z kurczaka zagrodowego

    panierowana pierś z kurczaka zagrodowego 100g / frytki stekowe, sałatka ze świeżej marchewki i jabłka
  • Gnocchi w sosie maślanym

    Gnocchi w sosie maślanym lub pomidorowym z seem Grana Paddano - prosimy o informację przy zamówieniu
Powrót do nawigacji po grupach dań

desery

desery

  • Brownie z sosem malinowym

  • Tarta z brzoskwiniami

  • Tarta czekoladowa z malinami

Powrót do nawigacji po grupach dań

dodatki

dodatki

  • Frytki stekowe

    Porcja 200g.
  • Frytki z batatów

  • Świeża sałata z dressingiem miodowo-musztardowym

  • Koszyk pieczywa pszenno żytniego na zakwasie z piekarni Kumin

    120g pieczywa + 15g masła
  • Pieczone ziemniaki w przyprawach

    Pieczone ziemniaki
  • Sos tatarski

    Sos tatarski z ogórkiem konserwowym, jabłkiem, czerwoną cebulą i majonezem. Doskonały dodatek do kanapek, jajek lub mięsa.
    Porcja 50g.
Powrót do nawigacji po grupach dań

Delikatesy Kameralna

Delikatesy Kameralna

  • Boczek długo pieczony ok.160g + sos demi glace 100ml

    Długo pieczony boczek z chrupiącą skórką. Wcale nie tłusty ;) Polecamy odgrzewać razem z sosem demi glace w niskiej temperaturze.
  • Kopytka własnej roboty 500g

    Kopytka własnej roboty. Idealne do odgrzania w wodzie lub odsmażenia.
  • Konfitowana noga z kaczki ok.160g

    Konfitowana, czyli długo pieczona w tłuszczu w niskiej temperaturze, noga z kaczki. Pakowana próżniowo. Polecamy razem z modrą kapustą!
  • Policzki wołowe ok.180-200g + sos demi glace 100ml

    Policzki wołowe gotowane metodą sous vide. Do odgrzania z sosem demi glace. Pakowane próżniowo.
  • Polędwiczki wieprzowe ok.160g

    Polędwiczki wieprzowe gotowane metoda sous vide. Pakowane próżniowo.
  • Rosół z kury i kaczki 1000ml

    Aromatyczny rosół na pieczonych kurze, kaczce i dużej ilości warzyw. Pakowany próżniowo.
  • Modra kapusta 250g

    czerwona kapusta duszona delikatnie korzenna w smaku. Pakowana próżniowo.
  • Puree z rokitnika 250ml

    Mus z rokitnika domowej roboty z rozmarynem i cukrem. Idealny do lemoniad, herbat, naparów, ale tez do mięs.
  • Barszcz czerwony na zakwasie 1000ml

  • Uszka z grzybami 250g

    ok 4-5 porcji
  • Sałatka ze śledziem i ziemniakami, jabłkiem, ogórkiem konserwowym 500g

  • Zupa grzybowa 1000ml

    Zabielana śmietanką zupa grzybowa przygotowana na grzybach leśnych, grzybach shitake, z olejem truflowym
  • Krokiety z grzybami i kapustą 6 sztuk

    Krokiety z grzybami i kapustą w panierce w stylu hiszpańskich croquetas
  • Sos grzybowy 200ml

    Sos grzybowo musztardowy z grzybami leśnymi i tymiankiem
  • Sos demi-glace 100ml

Powrót do nawigacji po grupach dań

napoje

napoje

  • Woda Cisowianka gazowana 0,33l

  • Woda Cisowianka niegazowana 0.33l

  • Woda Cisowianka 0,7l Niegazowana

  • Woda Cisowianka 0,7l Perlage

    lekko gazowana
  • Fritz gazowany kola

  • Fritz gazowany kola zero

Powrót do nawigacji po grupach dań
Restauracja Kameralna logo
Zwycięska 14cb, 53-033 Wrocław
Telefon: 503 149 005
E-mail: kameralna@kameralnarest.pl
Mapa dojazdu

Obserwuj nas na:

Gotówka, karta lub szybki przelew

Zamów online

Pobierz z Google Play

Regulaminy | Polityka prywatności | Ustawienia ciasteczek | Zgody marketingowe | Deklaracja dostępności | Panel Restauratora

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Oznaczenia alergenów

  1. Gluten
  2. Skorupiaki
  3. Jaja
  4. Ryby
  5. Orzeszki ziemne
  6. Soja
  7. Mleko / Laktoza
  8. Orzechy
  9. Seler
  10. Gorczyca
  11. Sezam
  12. Dwutlenek siarki
  13. Łubin
  14. Mięczaki

PROGRAM LOJALNOŚCIOWY

Zamów 5 razy a na 6 zamówienie dostaniesz 50% rabatu


Dostawa i odbiór osobisty

Poniedziałek: Wtorek: Środa: Czwartek: Piątek: Sobota: Niedziela:

Zamknij

PIERWSZE ZAMOWIENIE

Zamów pierwszy raz przed stronę a dostaniesz 25% rabatu.


Dostawa i odbiór osobisty

Poniedziałek: Wtorek: Środa: Czwartek: Piątek: Sobota: Niedziela:

Zamknij

Zyskaj 50 zł w promocji

Zrób zakupy na minimum 55 zł i skorzystaj z opcji płatności BLIK Płacę Później. Zapłacisz do 30 dni bez dodatkowych kosztów (RRSO 0% w przypadku spłaty zobowiązania w terminie 30 dni, szczegóły na www.blik.com/place-pozniej).

Promocja dostępna dla:

  • Użytkowników, którzy posiadają aktywną (zarówno wcześniej jak i w okresie trwania promocji) usługę BLIK Płacę Później.
  • Użytkowników korzystających z aplikacji mobilnej PKO Banku Polskiego S.A., którzy posiadają aktywną (zarówno aktywowaną wcześniej jak i w okresie trwania promocji) usługę BLIK Płacę Później i wyrazili zgodę na przekazanie niezbędnych danych osobowych do Organizatora w aplikacji mobilnej banku.

Promocja dostępna jest tylko dla klientów PKO BP, Millennium Bank, VeloBank i Banki Spółdzielcze SGB. Z promocji można skorzystać jeden raz.

Maksymalnie w ciągu 14 dni od daty zakupu otrzymasz 50 zł w jednej z poniższych form:

  • Twoje saldo do spłaty zostanie pomniejszone o 50 zł. Jeżeli spłacisz zobowiązanie przed otrzymaniem nagrody, kwota zostanie przelana na twój rachunek.
  • Jeżeli korzystasz z aplikacji mobilnej PKO Banku Polskiego S.A. kwota 50 zł zostanie przelana na Twój rachunek bankowy przekazany Organizatorowi przez PKO Bank Polski S.A. (na podstawie udzielonej zgody).

Regulamin promocji


Dostawa, odbiór osobisty i na miejscu

Promocja trwa od 15.12.2025 do 31.12.2025

Zamknij

Ok

Kameralna Wigilia 2025

Menu!